Svindel med træpiller: Nu får flere kunder penge tilbage

Nordjyllands Politi vil nu sørge for, at de kunder som fik beslaglagt deres penge efter at have handlet med Pinderup Træpiller, får deres penge tilbage

Nu er der godt nyt til de kunder som fik beslaglagt penge i forbindelse med sagen om svindel i Pinderup Træpiller <i>Foto: Martél Andersen</i>

Nu er der godt nyt til de kunder som fik beslaglagt penge i forbindelse med sagen om svindel i Pinderup Træpiller Foto: Martél Andersen

Nordjyllands Politi vil nu udbetale de penge, som en række kunder fik beslaglagt i forbindelse med politiets verserende efterforskning af Pinderup Træpiller. Det oplyser lederen af efterforskningen, politikommissær Jan Brun Sørensen i en pressemeddelelse.

Pengene betales tilbage allerede nu, da der har været mange henvendelser fra borgere, som gerne ville have deres penge retur, da de skal bruge dem til indkøb af træpiller fra en anden leverandør.

-  Det er fuldt forståeligt. Normalt vil sådan en tilbagebetaling først foregå, når der er afsagt dom, men vi har aftalt med mistænkte og dennes advokat, at vi iværksætter tilbagebetaling af pengene allerede nu, fastslår Jan Brun Sørensen.

Ifølge politikommissæren modtager alle berørte borgere deres penge retur.

Politikommissæren har, af hensynet til tavshedspligten og efterforskningen, ikke mulighed for at oplyse, hvilken størrelsesorden beløbene er i.

- Men de berørte borgere vil få pengene tilbageført til deres konto inden for nogle få dage, siger han.

Sagen er stadig under efterforskning af Nordjyllands Politi, og vil han ikke oplyse yderligere vedrørende politiets videre efterforskningsarbejde i sagen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.