To mænd tiltalt for attentatforsøg mod rockerklubhus

To mænd havde planer om at kaste molotovcocktails på Satudarahs nye klubhus i Vodskov dagen inden indvielsesfest

Satudarah indviede deres nye klubhus i Vodskov 21. maj. Dagen før forsøgte to mænd - ifølge tiltalen mod dem - at smide molotovcocktails på huset. <i>Arkivfoto: Martin Damgård</i>

Satudarah indviede deres nye klubhus i Vodskov 21. maj. Dagen før forsøgte to mænd - ifølge tiltalen mod dem - at smide molotovcocktails på huset. Arkivfoto: Martin Damgård

VODSKOV:Dagen før rockerklubben Satudarah holdt en stor indvielsesfest af deres nye klubhus i Vodskov, ville to mænd smide molotov- cocktails på klubhuset.

Det fremgår af anklageskriftet mod de to mænd på henholdsvis 21 og 31 år, som Nordjyske har fået aktindsigt i.

Ifølge anklageskriftet var de to mænd 20. maj omkring klokken 04, sammen med flere ukendte medgerningsmænd, kørt ud til Satudarahs klubhus bevæbnet med fem molotovcocktails og en benzindunk.

Men længere nåede de ikke i deres foretagende.

De blev opdaget af flere personer, der var til stede i klubhuset, og flygtede derfor fra stedet. En halv time senere blev de anholdt i bil på motorvejen syd for Aalborg.

Attentatforsøget mod rockerklubhuset har ikke efterfølgende ført til spændinger i miljøet, og ifølge Nordjyllands Politi er der heller ingen konflikt mellem rockergruppen og andre grupperinger.

De to mænd skal for retten i næste uge, hvor de er tiltalt for forsøg på brandstiftelse samt en række færdselslovsovertrædelser og besiddelse af narko.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.