Tre personer indlagt efter brand - kæmpede for at få hunde ud

Stationen i Brovst måtte have hjælp fra både Fjerritslev og Aabybro, før der endelig kom styr på flammerne.

Tre personer er onsdag morgen blevet sendt til observation for røgforgiftning efter en brand på Vestre Alle 9 i Brovst. Det fortæller Jørgen W. Pedersen, der er indsatsleder hos Nordjyllands Beredskab. Brovst 18. Maj 2022 <i>Foto: Lars Pauli</i>

Tre personer er onsdag morgen blevet sendt til observation for røgforgiftning efter en brand på Vestre Alle 9 i Brovst. Det fortæller Jørgen W. Pedersen, der er indsatsleder hos Nordjyllands Beredskab. Brovst 18. Maj 2022 Foto: Lars Pauli

BROVST:Tre personer er onsdag morgen blevet sendt til observation for røgforgiftning efter en brand på Vestre Alle 9 i Brovst. Det fortæller Jørgen W. Pedersen, der er indsatsleder hos Nordjyllands Beredskab.

Beredskabet fik meldingen om brand i et hus i Brovst klokken 7.09, og da de kom frem, kunne de konstatere, at ilden havde fået godt fat.

Samtidig var tre personer i gang med at redde hunde ud af huset. I følge indsatslederen var der mere end fem hunde inde i huset, men de skulle alle være reddet ud.

- De tre personer kæmpede med at få alle hundene ud, og det er derfor de nu er sendt til observation for røgforgiftning, siger Jørgen W. Pedersen.

Intet tyder på, at hundene har lidt skade, men de skal tilses af en dyrlæge, oplyser han.

Branden var onsdag morgen under kontrol ved 9-tiden, men fordi ilden havde haft så godt fat i både vægge og tagkonstruktion, forventede indsatslederen tre timers efterslukningsarbejde.

En kran blev tilkaldt, fordi dele af taget og nogle vægge skulle fjernes, så ilden kunne slukkes helt.

Brandårsagen kendes endnu ikke. Den skal politiets teknikere forsøge at finde frem til, når ilden er helt slukket.

Villabrand i Brovst

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.