Kristjánsson: Vi skal glæde os

Aalborg Håndbold vil vinde alle kampe på hjemmebane i denne sæson

Jeppe Hostrup
Aron Kristjánsson glæder sig til at have et nordjysk publikum i ryggen for første gang. Foto: Bente Poder
Sport 19. september 2016 06:16 - Opdateret 19. september 2016 10:52

AALBORG: Aalborg Håndbold spiller første hjemmekamp i denne sæson, når de i aften får besøg af Århus Håndbold. Det bliver dermed også første gang, at islandske Aron Kristjánsson skal have et aalborgensisk publikum i ryggen.

- Vi skal glæde os. Der er et talstærkt publikum hver gang, og det er en god hjemmebane, som modstanderne har svært ved at spille på. Det skal vi udnytte hver eneste gang. Vi arbejder med at hæve vores bundniveau, og det skal vi blandt andet på hjemmebane, hvor vi vil vinde hver gang, siger den islandske træner.

Aalborg vandt sæsonens første kamp 28-15 på udebane mod SønderjyskE, imens Århus tabte premieren med 17 mål til TTH Holstebro. Men det er ikke ensbetydende med nogen let kamp for Aalborg-mandskabet.

- Det er et hold, der fik en på munden, og de skal rejse sig. De svinger lidt men har et højt topniveau. Det skal man ikke tage fejl af. De er lidt svækket, fordi Emil Nielsen er ude, men Sebastian Henneberg har spillet godt, og selvom de er skadesramt, så har de det angreb, som de havde regnet med, understreger Kristjánsson.

Kampen mellem Aalborg og Århus fløjtes op klokken 19.30.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...