Aalborg-influencer i komplet huskaos: Får eget TV-program

Den ene ubehagelige overraskelse afløser den anden i influencer Emil Kondrups hus, og nu kan du se med, når TV2 Nord følger boligvanviddet på nært hold

Selvom udfordringerne er mange, går Emil Kondrup til det vilde renoveringsprojekt med en god portion humor - og det vil TV2 Nord nu følge tæt <i>Foto: Emil Kondrup</i>

Selvom udfordringerne er mange, går Emil Kondrup til det vilde renoveringsprojekt med en god portion humor - og det vil TV2 Nord nu følge tæt Foto: Emil Kondrup

AALBORG:Først var der mus på loftet, så var der bier i væggene, og nu viser det sig, at væggene også er hule i det hus, influencer Emil Kondrup købte sammen med kæresten Lisa Maria Kongsgaard i marts.

Det var meningen, at de og parrets to børn skulle flytte ind i sommeren, men trods de nu lange udsigter til at være i hus, går de til boligkaosset med en bemærkelsesværdig portion humor, som Emil Kondrup deler med over 30.000 følgere på sin Instagram-profil.

Og nu kan du også følge med, når TV2 Nord følger boligvanviddet i et TV-program over fem afsnit, der hedder Emil Ka' Os [Kaos].

- Jeg kommer til at åbne mere op om hele situationen i samtidig at miste min faste indtægt, bo ved mine svigerforældre og nu vente tredje barn, fortæller Emil Kondrup.

Lå ikke i kortene

- Jeg har altid gerne ville underholde, men jeg havde ikke set det komme, at det skulle være i form af et boligprogram. Dem er der jo ikke nok af i forvejen, siger Emil Kondrup med et glimt i øjet.

- Men helt seriøst, så synes jeg, det er meget relevant at vise, hvordan et renoveringsprojekt også kan se ud uden et stort budget på mange millioner.

Optagelserne blev skudt i gang i fredags, og præmieren på TV-programmet ligger mellem jul og nytår, hvor familien i øvrigt går fra fire til fem. I weekenden annoncerede parret nemlig, at de venter deres tredje barn til november - og derfor er der yderligere pres på for at forvandle huset fra skrot til slot i en fart.

Kan du ikke vente med at se den proces, kan du dog stadig følge med i Emil Kondrups vilde renoveringsprojekt på Instagram.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.