Efterlysning: Kan du skaffe en violin til ukrainske Yuliia?

15-årige Yuliia Shmyhol er kommet til Danmark uden sin violin, kan du hjælpe hende til at spille igen?

Foto: Torben Hansen <i>Foto: Torben Hansen</i>

Foto: Torben Hansen Foto: Torben Hansen

Det gik stærkt, da familien Shmyhol måtte flygte fra Berdychiv - en by i det nordlige Ukraine, og Yuliia Shmyhol nåede ikke at tage sin violin med.

Hun kom til Danmark i sidste uge med sin familie – hentet ved grænsen af den nordjyske hjælpeorganisation Charity, der har indlogeret familien midlertidigt på den tidligere Borremose Efterskole ved Aars.

Hun har spillet i otte år og savner at spille.

Har du en violin, du ønsker at forære hende, er du velkommen til at kontakte journalist Birgitte Sonne Kristensen på bsk@dnmh.dk. Det er usikkert, hvor familien flytter hen i den kommende tid, så Nordjyske vil meget gerne stå for formidlingen af kontakten.

Familien Shmyhol kom til Danmark i sidste uge. Når faren er med familien i Danmark, er det fordi, at det er tilladt for fædre med tre børn og opefter at forlade Ukraine med deres familier, så de kan hjælpe med at forsørge dem. Yuliia har fem søskende. Hendes far styrede til dagligt et landbrug. Foto: Torben Hansen <i>Foto: Torben Hansen</i>

Familien Shmyhol kom til Danmark i sidste uge. Når faren er med familien i Danmark, er det fordi, at det er tilladt for fædre med tre børn og opefter at forlade Ukraine med deres familier, så de kan hjælpe med at forsørge dem. Yuliia har fem søskende. Hendes far styrede til dagligt et landbrug. Foto: Torben Hansen Foto: Torben Hansen

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.