Verdenskendt rapper kommer til Aalborg

Du kan se frem til et brag af en sommerkoncert, når verdensstjernen indtager Musikkens Plads

Det er en af de helt store stjerner, Musikkens Hus kan præsentere i Aalborg. Pr-foto <i>Pr-foto</i>

Det er en af de helt store stjerner, Musikkens Hus kan præsentere i Aalborg. Pr-foto Pr-foto

AALBORG:Du kan godt begynde at glæde dig, for det bliver en koncertoplevelse af de helt store, når verdensstjernen 50 Cent til august indtager Musikkens Plads og lader publikum skråle med på storhits som ”In Da Club” og ”Candy Shop”.

Curtis James Jackson, som af de fleste er kendt under kunstnernavnet 50 Cent, har gennem flere årtier domineret på den internationale musikscene, og i dag har den verdenskendte rapper solgt mere end 20 millioner album på verdensplan.

50 Cent indtager Musikkens Plads i Aalborg 21. august - og det er Musikkens Hus, som i samarbejde med ANR præsenterer en storslået udendørskoncert lige ned til Limfjorden.

Det er første gang, at 50 Cent besøger Aalborg, og publikum kan således glæde sig til at skråle med på rapperens imponerende bagkatalog, der blandt andet tæller verdenshits som ”In Da Club”, ”Candyshop” og ”21 Questions”.

Hos Musikkens Hus glæder man sig over at kunne byde endnu en international verdensstjerne velkommen til Aalborg.

- Vi er glade for, at vi kan trække et så stort og internationalt navn til Aalborg, og der er således garanti for et brag af en koncert og en fantastisk stemning på havnefronten med udsigt ud over fjorden, lyder det fra Lasse Rich Henningsen, der er adm. direktør i Musikkens Hus.

- Koncerten markerer således for alvor startskuddet til benyttelsen af Musikkens Plads som Aalborgs nye venue for internationale kunstnere, og vi har svært ved at få armene ned over, at 50 Cent bliver den første i rækken af storslåede koncerter på havnefronten.

Tilbage i februar optrådte 50 Cent sammen med verdensstjernerne Eminem, Dr. Dre, Kendrick Lamar, Snoop Dogg og Mary J. Blige i pauseshowet til årets Super Bowl. Ud over musikken er 50 Cent også skuespiller, iværksætter og investor, og han er blandt andet kendt for sin serie af hovedtelefoner SMS samt energidrikken Street King.

Billetter til koncerten med 50 Cent kan købes allerede nu på www.musikkenshus.dk.

Lasse Rich Henningsen glæder sig til at byde velkommen til verdensstjernen. <i>Arkivfoto: Claus Søndberg</i>

Lasse Rich Henningsen glæder sig til at byde velkommen til verdensstjernen. Arkivfoto: Claus Søndberg

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden