Værste ret var på trestjernet Michelin-restaurant: Griseøre i gele voksede i munden på Søren

I NORDJYSKEs podcast-serie "Pod og Pande" kommer de medvirkende kokke og restauratører blandt meget andet med bud på den bedste og værste ret, de har fået serveret.

Søren Birch, køkkenchef på restaurant Alimentum, laver i podcasten en ret med stegt blæksprutte og friske grøntsager. Foto: Jens Otto Barsøe

Søren Birch, køkkenchef på restaurant Alimentum, laver i podcasten en ret med stegt blæksprutte og friske grøntsager. Foto: Jens Otto Barsøe

MAD:Der er mange dygtige kokke og store madoplevelser i Nordjylland. I NORDJYSKE Mediers podcastserie "Pod og pande" møder vi kokke og restauratører...

Vil du læse videre?

Lige nu får du de første to måneder for 49,- kr.

Du får adgang til alt indhold på nordjyske.dk

Allerede abonnent?

Abonnementet fornyes automatisk til normalpris 99,- kr. pr. måned og er uden binding.

Forsiden