Sindal

Kulturcenter er på tegnebrættet

Projektforslag til Sindals nye samlingssted fremlægges på stormøde i Sindalhallen

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

På et borgermøde for et år siden kom der forslag til, hvad Sindal nye samlingssted skal indeholde. Til højre ordstyrer Jens Ole Jørgensen, som blev formand for en arbejdsgruppe.

SINDAL:En arbejdsgruppe fra seks foreninger i Sindal har udarbejdet et projektforslag til et nyt sports- og kulturhus, som skal ligge på plænen foran cafeteriet til Sindal Hallen og foran svømmehallen.

Centret er på 750 kvadratmeter med en 150 kvadratmeter stor sal i midten. Det rum bliver højloftet og med et centralt placeret stort pyramidelys. Rundt om salen skal der være en del mindre rum til blandt andet møder, kreativt værksted og spise- og opholdsrum samt anretter køkken.

- Vi har prøvet at tage de udsagn ind forslaget, som kom frem på borgermødet for et år. Dem har vi arbejdet videre med siden, siger Jens Ole Jørgensen, formand for arbejdsgruppen og formand for SIF Erhverv.

De seks foreninger inviterer torsdag 13. juni kl. 19 til et nyt stormøde for byens og egnens borgere, hvor de kan kommentere forslaget.

Det bygger på, at der kan foregå alle former for aktiviteter i centret, herunder også til større arrangementer som teaterforestillinger og koncerter.

Blandt andet derfor skal inddelingen af rummene være fleksible via anvendelse af foldedøre. Således kan den store sal lægges sammen med en mindre sal, så der i alt kan tages 225 kvadratmeter i brug.

Foruden til møder og foreningsaktiviteter er det også en central tankegang i forslaget, at centret skal kunne lejes ud til familiefester.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.