Kunstgræsbane indvies på fredag i Hadsund

Fredag 18. november var det hollandske firma i fuld gang med at rulle kunstgræs ud. 

Foto: hhr-freelance.dk

Fredag 18. november var det hollandske firma i fuld gang med at rulle kunstgræs ud. Foto: hhr-freelance.dk

En kunstgræsbane på Hadsund Stadion er nu en realitet, derfor holdes officiel indvielse fredag 2. december.

Der skulle rejses 3,8 millioner kroner, før Hadsund Boldklub (HB) kunne sætte gang i etableringen af den længe imødesete kunstgræsbane ved Hadsund Hallerne.

Men tidligere på året tog man det afgørende skridt på vejen, da byrådet sendte en håndsrækning på 1,9 millioner kroner til klubben. Med tilsagn om yderligere en halv million kroner fra ELROFonden, var man altså langt over halvvejen.

- Herefter satte vi turbo på ansøgningerne til de landsdækkende fonde, der typisk har udlodningsrunde i august, så nu indvies anlægget ved Hadsund Stadion.

Vi glæder os, fortæller Torben Svendsen, der ud over at være holdleder for klubbens førstehold er primusmoto i arbejdsgruppen omkring banen.

- Vi har også haft et godt samarbejde med vores faste sponsorer om støtte til en række formål, forklarer Torben Svendsen.

Med tilskuddet fra kommunen på plads, var Torben Svendsen meget optimistisk med hensyn til, at HB kunne sætte støvlerne på eget kunstgræs.

- Hvis det forløber som vi håber, kan vi gå i gang til efteråret, sagde Torben Svendsen dengang, så kan banen være klar til den kommende vintersæson.

- Det blev den, så nu kan klubbens helt store investering indviet lørdag 2. december, fastslår Torben Svendsen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden