Ræhr

Kvinde dræbt af sin kæreste

30-årig mand slog først sin kæreste ihjel, og tog derefter sit eget liv

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Mordet skete her på Irisvej i Ræhr. Foto: Ole Iversen

RÆHR:En 29-årig kvinde blev omkring klokken 01.45 natten til lørdag fundet dræbt i et hus på Irisvei i landsbyen Ræhr ved Hanstholm, oplyser Midt- og Vestjyllands Politi.

Hendes 30-årige kæreste og samlever blev i første omgang efterlyst i forbindelse med drabet og blev af politiet betegnet som ”farlig og desperat”.

Kort før klokken syv lørdag morgen blev manden fundet. Han havde hængt sig selv, oplyser politikommissær Anders Olesen, Midt og Vestjyllands Politi.

Familietragedie

Det var naboer, der alarmerede politiet om, at der var noget helt galt i huset på Irisvej. Da politiet kom frem til stedet, fandt man kvinden dræbt på stedet.

Midt- og Vestjyllands Politi vil ikke fortælle nærmere om drabsmetode eller motiv, men Anders Olesen kalder drabet for en familietragedie.

- Vi er helt sikre på, at den 30-årige er gerningsmanden, siger han.

Både den dræbte kvinde og den 30-årige mand er polakker. Parret boet i Danmark i syv år og havde børn, der dog ikke var til stede i huset, da drabet fandt sted, oplyser politiet.