Morsø

Læg til i Feggesund

Havneprojekt, ny købmandsbutik i Vils og behandlerrum i Aktivitetscenter Vestervig-Agger er blandt de seks LAG projekter, der får 769.223 kroner i støtte. Cirka 1,2 mio. kroner på vej til FLAG tiltag

Morsø Kommune ønsker at etablere en ny havn ved Feggesund med blandt andet nyt slæbested og informationshus. 

Arkivfoto: Gerda Buhl Andersen

Morsø Kommune ønsker at etablere en ny havn ved Feggesund med blandt andet nyt slæbested og informationshus. Arkivfoto: Gerda Buhl Andersen

MORS:Porten til Mors fra søsiden skal udbygges. Morsø Kommune ønsker at lave toilet- og informationshus, nyt slæbested og anløbsbro ved den eksisterende havnekaj ved Feggesund. Dermed understøttes den øgede turisme og aktivitet, som man håber molerklinten Feggeklit kan tiltrække. Projektet er budgetteret til 747.000 kroner og støttes med 175.881.

I alt seks projekter på Mors og i Thy får støtte for samlet set 769.223 kroner, alle med fokus på at øge bosætning og antallet af lokale arbejdspladser.

- Projekterne er vidt forskellige. Både store og små, spændende og fremtidsrettede erhvervsprojekter, der vil betyde vækst og udvikling og rammevilkårsprojekter, der viser, hvor megen entusiasme og ressourcer, der findes i de frivillige foreninger, siger Inger Bøgh Bisgaard, koordinator for LAG Thy-Mors.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst