Liv og Stil i Gigantium

Messe venter 40.000 gæster i weekenden

Gigantiums attraktive beliggenhed og gunstige tilkørselsforhold med gratis parkering er yderligere en grund til at forvente et kæmpe rykind, fastslår Lasse Jørgensen. Det skete også sidste år, hvor det dog kneb med at få kareterne placeret pænt og ordentligt. Arkivfoto: Grete Dahl. <i>Foto: Grete Dahl</i>

Gigantiums attraktive beliggenhed og gunstige tilkørselsforhold med gratis parkering er yderligere en grund til at forvente et kæmpe rykind, fastslår Lasse Jørgensen. Det skete også sidste år, hvor det dog kneb med at få kareterne placeret pænt og ordentligt. Arkivfoto: Grete Dahl. Foto: Grete Dahl

AALBORG:250 udstillere står klar når messerne Gør din bolig bedre og Liv & Stil – Smagen af Danmark løber af stablen i den kommende weekend 2.-3. november.

Det er InterComp Danmark, der står bag messerne, som de har gjort det de sidste mange år.

Det er tre år år siden InterComp flyttede fra Aalborg Kongres og Kultur Center til det nyopførte Gigantium, som siden har vist sig at være et perfekt match til messerne.

De to messer ventes at tiltrække 35-40.000 gæster, og de kan ifølge direktør Lasse Jørgensen, InterComp, forvente at blive bombarderet med alle former for sanseindtryk.

Messernes er åbne begge dage fra 10-17.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.