En stor ny ...: Så er byggeriet af daginstitution til 185 børn gået i gang i Hjørring

6
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

HJØRRING:Det er ikke just en lille ny, der er på vej på Palleskærvej i Hjørring.

Den kommende daginstitution, der opføres, hvor ungdomsskolen Godthåb lå, bliver en stor en af slagsen: Når den tages i brug i sommeren 2022, kan man sige goddag til 30 børn i vuggestue, 140 i børnehave samt 15 børn i specialbørnehave - altså 185 børn i alt.

Det er et stigende børnetal i Hjørring samt beslutningen om at udfase institutionerne Bjørnen og Vilesvej, der har skabt behov for institutionen, som koster i omegnen af 45 millioner kroner.

- Vi vil selvfølgelig vægte højt, at børnene - og forældrene - får en tryg overgang til den nye institution. Der kommer også kendte voksne med over, og undervejs skal børnene jo også op at kigge på byggeriet, fortæller Inge Lise Villumsen, områdeleder i daginstitutionsområde sydøst, Hjørring Kommune.

Inge Lise Villumsen, områdeleder i daginstitutionsområde sydøst, Hjørring Kommune.

Inge Lise Villumsen, områdeleder i daginstitutionsområde sydøst, Hjørring Kommune.

Tirsdag eftermiddag var der første spadestik på byggeriet, hvor Bjerg Arkitektur er totalrådgiver.

Ved seancen påpegede firmaet, at man har været opmærksom på at skabe rum, så mindre grupperinger kan samles og være trygge i den store institution.

Formanden for børne-, fritids- og undervisningsudvalget, Mai-Britt Beith (S), glædede sig blandt andet over, at institution ligger lige ved Folkeparken og Svanelunden.

Fagentrepriserne er fordelt som følger: Råhus: Wilhelm Andersen, tømrer: Enemærke og Petersen, VVS: Bravida Danmark, el: EL-service Nord, maler: SIOS invest og gulv: Nordjysk Gulvcenter

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.