Lokal virksomhed vækster og udvider

5
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

Virksomheden CemRed med hovedsæde i Brønderslev og en afdeling i Aabybro bygger nyt stort værksted og søger flere nye medarbejdere.

CemRed er en mellemstor dansk virksomhed med mange års erfaring inden for smede- og maskinbranchen. De kan i 2024 fejre 100-års jubilæum, men det betyder ikke, at virksomheden står stille. CemRed udvikler løbende forretningen og opkøbte sidste år LN maskinteknik i Aabybro – og siden er der kommet endnu mere gang i virksomheden.

- Der har længe været rigtig travlt og det ser ud til at fortsætte”, fortæller Michael Tipsmark, der er en af de tre indehavere af CemRed. ”Vi har fået flere nye kunder til og opgaverne vælter ind, så det er rigtig dejligt. Vi har derfor brug for at udvide medarbejderstaben og glæder os meget til, vi forhåbentlig snart får nogle flere kollegaer med på holdet”, tilføjer Michael.

CemReds kundeportefølje spænder vidt. Det er alt fra opfindere til store internationale ingeniørvirksomheder og produktionsvirksomheder. Virksomheden har i dag 8 ansatte og søger to nye medarbejdere, en smed og en maskinarbejder/industritekniker, til opstart snarest muligt.

Nyt 1650 kvm. stort værksted

CemRed går snart i gang med opførelsen af et 1.650 kvm. stort værksted i Brønderslev, hvor de vil samle deres aktiver. Det nye værksted forventes at stå færdig i starten af 2022. Den nuværende bygning på 300 kvm. bliver omdannet til kontor, kantine og mødelokale.

- Vi har entreret med den lokale murermester Peter Juul ApS og byggeriet går i gang i løbet af en måneds tid, fortæller Lars Mejlholm, der ligeledes er medejer af CemRed og i dag har sin daglige gang i Aabybro.

- Vi glæder os til at kunne samle vores maskinpark og vores medarbejdere, da det giver nogle synergier og flere muligheder, tilføjer han.

Ud over kerneforretningen, som ejerne har primært fokus på, sælger de vin af mærket Rabl fra Østrig.

- Det er kun et hobbyprojekt, fortæller Michael Tipsmark.

- Selvom vi har rigeligt at se til i forvejen, kan vi slet ikke lade være – vi hygger os med det.

Ejernes interesse og passion for vin har ligeledes resulteret i udviklingen og produktionen af en eksklusiv vinkælder WINEWELL ™ © / VINOVATOR ™©. Vinkælderen kommer op af gulvet og toppladen er af hærdet glas, så man kan udstille sine vine eller bruge det som serveringsbord.

Hvad ejerne bag CemRed finder på næste gang er ikke til at spå om. Men det er uden tvivl en spændende rejse at være med på.

De tre ejere

CemRed er ejet af de to brødre Michael Tipsmark og Claus Tipsmark, samt Lars Mejlholm der startede LN maskinteknik op for 15 år siden. De 3 ejere kender hinanden fra virksomheden Serman & Tipsmark, hvor de arbejdede sammen fra 1994 til 2006. Michael står i dag for afdelingen i Brønderslev, Lars står for afdelingen i Aabybro, imens Claus er investor og sparringspartner.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.