Sæby

Løb 24 timer på den smukkeste rute

Atletikklubben SIK 80 står endnu gang bag 24 timer ved havet

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Det er atletikklubben SIK 80 fra Sæby, der står bag 24 timer ved havet. Arrangørerne påpeger, at løbet henvender sig til alle, uanset om du er elitesportsmand eller pensionist. Arkivfoto: Kurt Bering.

SÆBY:Tænk at kunne løbe i et helt døgn i træk i smukke omgivelser ved havet...

Det kan du komme til nu, når atletikklubben SIK 80 fra Sæby gentager sidste års succesløb: 24 timer ved havet.

Arrangementet, der foregår langs Sæbys kyst, skydes i gang 30. maj, og lad os med det samme få hamret fast, at der er tale om et motionsløb, hvor alle kan være med - både eliteløbere eller for eksempel pensionister, der skiftes til at gå ruten.

Faktisk er der tale om et 6, 12 eller 24 timers løb, som kan gennemføres individuelt eller som en holdstafet.

Og som noget helt specielt kan SIK 80 glæde sig over, at det i år er lykkedes at trække danmarksmesterskaberne i 24-timers løb til Sæby.

- Sidste år fik vi stablet et professionelt og succesfuldt arrangement på benene, og på den baggrund er det lykkedes os at trække danmarksmesterskaberne til Sæby, siger en stolt Tanja Nielsen fra SIK 80.

Ruten er på to kilometer, og løberne vil passere skønne omgivelser på Sæby Havn, i byen og på strandpromenaden, og så er det ellers om til den enkelte løber, hvor mange gange ruten skal passeres.

- Det er vigtigt at påpege, at selv om 24 timer ved havet i år inkluderer et DM, så er løbet frem for alt et socialt løb og et stafetløb, som henvender sig til alle, der kan tilbagelægge rutens to kilometer. Alle kan være med, siger Tanja Nielsen.

For virksomhederne er der desuden muligt at købe en såkaldt sponsorpakke, og på den måde kan kollegaer holde en hyggelig dag (og nat) i løbesko og samtidig få sved på panden.

Alt i alt er forventningerne store, og det skal ikke være nogen hemmelighed, at arrangørerne brændende ønsker sig, at 24 timer ved havet bliver en tilbagevendende begivenhed, som vil sætte Sæby på landkortet.

SIK 80 sørger for, at der er massører og fysioterapeuter til stede, ligesom der vil være musik, underholdning og forskellige boder i området.

- Man må jo hjertens gerne være med som tilskuer og for eksempel medbringe et telt. Sidste år havde vi en række nordmænd, der iført klapstole og dåseøl heppede på løberne, når de passerede Sæby Søbad. Og de var med til at skabe en superfin stemning, siger Tanja Nielsen.

Læs mere på www.24timervedhavet.dk eller følg arrangementet på www.facebook.com/24timervedhavet

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.