Løve klædt af

Langfredag kunne publikum i Aalborg Zoo se en løve blive flået

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

AALBORG:Rigtig mange nordjyder benyttede langfredag det gode vejr til en tur i Aalborg Zoo, hvor der ventede dem en noget anderledes oplevelse.

For hvor man normalt skal holde sig på behørig afstand af de fleste af havens dyr, var der mulighed for at komme helt tæt på, da konservator Kim Skjødt Hansen fredag pelsede en løve.

Før pelsningen begyndte, kunnen de, der turde, få lov til at røre ved det store dyr, der lå lit de parade på et bord.

Er den død?

Det førte til mange spøjse kommentarer, blandt andet fra en bekymret mor, som spurgte sin mand, om han nu også var sikker på, dyret var dødt, før hun gav ungerne grønt lys til at gå nærmere.

Søndag mellem klokken 13 og 14.30 kan man igen komme nærmere, for der vil Aalborg Zoo’s dyrlæge lukke løven op og fortælle om dens anatomi og svarer på spørgsmål fra publikum.

Efter dyrlægen er færdige med sit arbejde, skal løvens kranium og pels indgå i Aalborg Zoos skoletjeneste, som hvert år har besøg af 42.000 nordjyske skoleelever.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.