Lokal billedkunstner udstiller i Lønstrup

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri Uggerby i Lønstrup åbner 8. april klokken 13 påskeudstillingen, og i år er en lokal billedkunstner blandt udstillerne.

Traditionen tro åbner Galleri Uggerby dørene for en spændende og alsidig udstilling i påsken. Fra d. 8.-17. april er åbent dagligt fra 13.00 - 17.00 undtagen mandag d. 10. april.

Billedkunstneren Marie Louise Eriksen fra Mygdal elsker Vendsyssels smukke og vilde natur og det er netop lokale landskaber som hun viser frem i galleriet. For at fange og skildre naturen må hun ud og opleve den helt tæt på, og det bliver til mange vandreture ved havet og i skoven. Og med i rygsækken er altid farver og skitsebog.

Marie Louise er opvokset på landet og barndommens naturoplevelser har sat dybe spor i hendes malerier, ligsom landskaber og stemninger fra skoven og ved havet er tilbagevendende temaer. Billedsproget er tidløst, og naturen er altid til stede i malerierne som emmer af det nordiske lys og farver.

Marie Louise debuterede på en censureret udstilling i 2003 og har udstillet hos kunstforeninger og gallerier i både Danmark og USA. Hun er også en populær underviser i maleri og billedkunst hos bl.a. Uggerby Husflid i Bjergby.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden