Lokalbrag fik uventet vinder

Jammerbugt FC trodsede tung Thisted-dominans

Jammerbugts Anders Jensen (th.) gjorde det med hovedet til 2-1 for hjemmeholdet kort inden slutfløjtet. Foto: Michael Bygballe

Jammerbugts Anders Jensen (th.) gjorde det med hovedet til 2-1 for hjemmeholdet kort inden slutfløjtet. Foto: Michael Bygballe

JAMMERBUGT FC - THISTED FC2-1

FODBOLD, 2. DIVISION, GRUPPE TRE

Af Jeppe Hostrup

jeppe.hostrup@nordjyske.dk

Jammerbugt FC snuppede alle tre point, da de lørdag eftermiddag havde besøg af Thisted FC.

Det var ellers gæsterne fra Thisted, der helt som forventet styrede begivenhederne på Jetsmark Stadion, men på trods af overvægt i boldbesiddelse og antal chancer endte Thisted FC alligevel med at tabe til lokalrivalerne.

- Vores præstation er jo langt hen ad vejen godkendt. Vi er vel mere eller mindre det eneste hold på banen i dag, men vi taber 2-1, hvilket gør det fuldstændig sindssygt at stå her.

- Vi brænder et hav af chancer. Første gang de er over midten i første halvleg, scorer de på en dødbold, hvor vores forsvar sejler rundt. Og det har de fået en skideballe for, fordi jeg er træt af sådan nogle ting. Og så er vores angribere bare mere uskarpe end skarpe i dag, sagde Thisted FC’s træner, Bo Zinck, efter kampen.

Han kan dog på trods af nederlaget fortsat se sit hold sidde på andenpladsen i 2. divisions gruppe tre.

Helt anderledes var humøret i den modsatte lejr efter en kamp, hvor Jammerbugt med få minutter igen stjal alle point.

- Jeg er meget, meget glad. Det var en vild kamp. Thisted er jo et klasse-mandskab, og det viser de også i dag. I store perioder af kampen sidder de tungt på det. De skaber chancer, men mine unge drenge fighter og løber, og jeg er så glad for, at de får udbytte af det hårde arbejde.

- Vi ved godt, at vi ikke er lige så godt spillende som Thisted, men det at stå med tre point efter en kamp mod overmagten er helt vildt, sagde cheftræner Martin Pedersen.

Sejren bringer Jammerbugt op på 11 point, og de kan begynde at lugte pladserne om oprykningsslutspillet.

- Det ser meget bedre ud nu, end det gjorde for to kampe siden. Vi er et point fra fjerdepladsen, og den går vi benhårdt efter, og det har vi gjort hele sæsonen. Men det bliver svært. Ingen kampe er nemme. Vi skal spille mod Vejgaard på lørdag, og der er lige så meget mentalt som fysisk i det her. Drengene skal steppe op igen og være klar på en krig i Vejgaard, sagde træneren.

KAMPFAKTA

Mål: 1-0 Simon Knudsen (32. minut), 1-1 Sonny Jakobsen (75. minut), 2-1 Anders Jensen (87. minut)

Tilskuere: 335.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst