Lokale råvarer i Hjørrings revymenu
Den kulinariske del af Hjørring Revyen byder næste sommer på Smagen af Vendsyssel. Revymenuen kreeres med lokale kvalitetsråvarer

Revyfolkene samt restauratør og kok Uffe Nielsen fra Børglum Gamle Smedie har sammensat revymenuen. Arkivfoto: Lars Pauli Lars Pauli
HJØRRING:Efter to gange Price og Kokkelandsholdet lægger revyen nu ansvaret for revygodbidderne til revymenuen i lokale hænder.
Restauratør og kok Uffe Nielsen fra Børglum Gamle Smedie har sammen med folkene bag revyen kreeret en menu udelukkende med brug af de bedste lokale råvarer.
Revymenuen er derfor døbt Smagen af Vendsyssel. Det skriver NORDJYSKE Stiftstidende lørdag.
Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.
Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.