Lokalpolitikere magtesløse overfor omstridt autohandler

Byråd nødt til at gå til Christiansborg, hvis de skal have styr på omstridt autoforhandler i Aggersund

Lasse Damsgaard
Fra mødet torsdag aften i Aggersund. Foto: Jesper Thomasen
Aggersund 19. april 2018 21:52 - Opdateret 20. april 2018 06:50

AGGERSUND: - Jeg har sat mine bedste og dyreste biler forrest, så kan alle deltagerne i generalforsamlingen i borgerforeningen jo kigge lidt på dem, når de går hjem. Der er nogle rigtig fede biler imellem...

Sådan lød det grinende fra den omstridte autoforhandler Kenneth Haastrup fra Aggersund, mens omkring 100 frustrerede medlemmer af Aggersund & Omegns Borgerforening torsdag aften sammen med fremtrædende lokalpolitikere diskuterede, hvordan man kommer bunker af skrotbiler i Aggersund til liv.

Tre politikere - med borgmester Per Bach Laursen (V) i spidsen - var indbudt til borgerforeningens generalforsamling, fordi borgerne i byen, der forbinder Han Herred og Vesthimmerland, er hamrende trætte af autoforhandleren, som gennem mange år har haft bunker af gamle biler holdende på sin ejendom, men også i gader og stræder i byen.

En af byens borgere, Thomas Skriver, har sat sig selv i spidsen for at få kommunen til gøre noget mere. Han frygter, at husene i byen er helt usælgelige og borgerne bliver stavnsbundne. Derfor var politikerne inviteret til generalforsamling i byens aktivitetshus, der ligger et par hundrede meter fra Kenneth Haastrup omstridte autoforretning ved Aggersundbroen.

Men hverken borgmester Per Bach Laursen, næstformanden i teknisk udvalg, Kirsten Moesgaard (Vesthimmerlandslisten) eller formanden for kultur- og fritidsudvalget, Asger Andersen (S), havde noget med, der kan hjælpe Aggersundborgerne på vej mod en smukkere by.

- Jeg kan lige så godt sige de, som det er, lød det fra Per Bach Laursen, da han slog fast, at kommunens "værktøjskasse" er ved at være tom.

Han ser sammen med de øvrige politikere mod Christiansborg.

LÆS OGSÅ: Vrede over skrotbiler

LÆS OGSÅ: Jeg er da bare så fløjtende ligeglad

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...