Lyserød fredag i Bankocenter Danmark

Brikkerne på for Kræftens Bekæmpelse

Brikkerne på for Kræftens Bekæmpelse

Bankocenter Danmark sætter igen alle kræfter ind for at samle ind til Kræftens Bekæmpelse med et bankospil fredag 7. oktober. Indsamlingen til Kræftens Bekæmpelse foregår reelt lørdag 8. oktober, men det er den eneste dag i ugen, bankocentret har lukket - derfor har man sammen med Kræftens Bekæmpelse besluttet at holde Lyserød Fredag i stedet. Og det bliver til lidt af en fest, hvis man ser nærmere på mulighederne for at score en gevinst.

Det ekstra spil, bankocentret afholder, kommer til at give ganske gode præmier - 500 kroner for en række og 1500 kroner for to rækker, mens hele pladen fuld giver 3000 kroner.

Sidste gang Bankocenter Danmark holdt lyserød fredag, var i 2014. Den gang spillede man med hele huset fuldt og håbet er, at det gentager sig i år, når man slår dørene op klokken 16 til det særlige bankospil i centret. Overskuddet går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse, et overskud, der sidste år landede lige omkring de 15.000 kroner.

Ud over at få et festligt spil i hyggeligt selskab, er der også mulighed for at tale med repræsentanter fra Kræftens Bekæmpelse, der stiller en bod op i bankocentret for at fortælle lidt om organisationen. Gori

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst