Månsson færdig hos Aalborg Pirates

Løntung svensk forward rejser hjem til Sverige - stærk back rejser den modsatte vej

Mathias Månsson rejser hjem til Sverige. Arkivfoto: Michael Bygballe <i>Michael Bygballe</i>

Mathias Månsson rejser hjem til Sverige. Arkivfoto: Michael Bygballe Michael Bygballe

AALBORG:Den 32-årige forward Mathias Månsson stopper med øjeblikkelig virkning hos Aalborg Pirates. Svenskeren, der hører til de mest løntunge spillere, har ikke haft nogen stor sæson, hvor han blot har scoret fem mål. Derfor var han også dumpet ned i tredjekæden, hvor han tirsdag aften spillede afskedskamp mod Esbjerg.

- Mathias Månsson har gennem længere tid savnet mere tid til sin familie og sin 9-­årige datter i Sverige, hvilket vi naturligvis har haft forståelse for. Vi ønsker kun spilere, der også mentalt vil være her 100 procent, udtaler træner Frederik Åkesson.

Aalborg Pirates har handlet hurtigt og hentet en andet svensker ind på holdet. Det er dog ikke på forwardsiden, hvor man er fornuftigt dækket ind. I stedet bliver det en fysisk stærk back i skikkelse af 23-årige Victor Panelin Borg fra Rögle i den næstbedste svenske række. Her har han været fast mand de seneste tre år, men i denne sæson er han gledet ud på bænken. Derfor kunne det lade sig gøre at hente ham til det nordjyske.

- Først og fremmest bliver det skønt og inspirerende at komme til en ny by og få en ny opgave. Selvfølgelig er det specielt at forlade Ängelholm, for jeg har været i Rögle i hele mit liv, men nu er jeg klar til en omstilling. Med tanke på, hvordan sæsonen har artet sig, er det rigtigt at skifte, siger Victor Panelin Borg til Helsingborgs Dagblad.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.