Tyverier

Mange indbrud i Hjørrings centrum

Tyveknægtene har givet sig selv julegaver i flere forskellige kategorier

Arkivfoto.

Arkivfoto.

HJØRRING:Traditionen tro har der været mange juleindbrud - og en del af dem er sket i Hjørrings centrum.

To lejeligheder på Østerbro i Hjørring har haft ubudne gæster juleaften. Begge steder er der stjålet bærbare computere, mens der et af stederne også er stjålet smykker og ure. Og i en naboejendom har der været forsøg på indbrud.

Der har også været indbrud i en lejlighed i Toftegade i Hjørring: Her er et vindue blevet brudt op, hvorefter der er stjålet en PlayStation 3 samt udstyr til denne. Indbruddet er sket fra 23. december klokken 19 til 24. december klokken 23.

Ikke langt derfra - i Bispensgade - har der ligeledes været ubudne gæster, mens beboerne har fejret jul andetsteds. En dør til en lejlighed er blevet sparket ind, hvorefter der er stjålet en damejakke af mærket Modström med pelskrave, en pelsvest (kanin) samt et Nikon spejlrefleks-kamera.

Der har også været indbrud i et hus på Mettesvej i Hjørring. Et vindue er blevet brudt op mellem klokken 11.45 og klokken 22.45 den 25. december, hvorefter en tyv har stjålet en bærbar PC af mærket Acer. Og fra en villa på Ydunsvej i Hjørring er der brudt en dør op og stjålet seks Arne Jacobsen 7’erstole med sort læder samt nogle smykker.

Tyvene har også huseret i Hirtshals. Fra den 24. december kort før midnat og frem til næste formiddag er der blevet stjålet en iPad, en Nintendo Wii, smykker og dvd’er - tyven er kommet ind via et vindue. I Vejby har en person mistet en gul havetraktor (Stiga) samt en sort ATV. Begge dele er stjålet fra en opbrudt garage på Vejbyvej i Vejby. Indbruddet er sket 24. december fra klokken 16 til klokken 23.15.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.