Politi advarer efter knivstikkeri: Du må ikke kontakte denne mand

37-årig i kritisk tilstand - Nordjyllands Politi beder om hjælp til at finde 40-årig

 <i>Arkivfoto</i>

Arkivfoto

HOBRO:En 37-årig mand blev fredag aften alvorligt såret af knivstik. Politiet efterforsker sagen som drabsforsøg og leder efter en bestemt person i den forbindelse.

Efterlysningen gælder en 40 årig mand og syrisk af afstamning. Han bor i Hobro, og Nordjyllands Politi beder alle med kendskab til ham om at kontakte politiet.

Politiet: Kontakt ham ikke

Hvis man ser den 40-årige mand, må man ikke selv tage kontakt til ham, men skal straks ringe til politiet på telefonnummer 114 eller 112, oplyser Nordjyllands Politi i en pressemeddelelse lørdag eftermiddag.

- Vi er i gang med at kortlægge forløbet før, under og efter knivstikkeriet, hvilket sker ved en række afhøringer og tekniske undersøgelser. Vi sætter stor pris på alle oplysninger fra offentligheden i denne sag, siger vicepolitiinspektør Anders Uhrskov, der leder efterforskningen.

Knivstikkeret foregik sent fredag aften på en adresse på Randersvej i Hobro, og Nordjyllands Politi modtog anmeldelsen kort før klokken 22.

Yderst kritisk tilstand

Politiet sendte adskille patruljer til adressen, hvor der øjeblikkeligt blev givet førstehjælp til den 37-årige mand, som omkring 20 minutter senere blev fløjet med helikopter til hospitalet, hvor han modtog behandling. 

Han er i yderst kritisk tilstand, oplyser politiet lørdag eftermiddag.

Politi: Meld dig selv

Vicepolitiinspektøren opfordrer den mistænkte til at kontakte politiet eller møde op på nærmeste politistation hurtigst muligt.

Lørdag stillede Nordjyllands Politi en mobil politistation op ved Meny i Hobro. 

Her kunne borgere henvende sig til politiet, hvis de havde oplysninger i sagen - eller tale med politiet, hvis man føler sig utryg efter knivstikkeriet. Den mobile politistation har nu forladt Hobro.