Nyt liv i fiskeparken i Hadsund

Nye forpagtertrio er allerede trukket i arbejdstøjet

Den nye forpagtertrio Emil Terpager Kristensen, Peter Sebastian Kristensen og Daniel Riber Højmark har indtaget en af de mange bænke ved Hadsund Put & Take. Privatfoto

Den nye forpagtertrio Emil Terpager Kristensen, Peter Sebastian Kristensen og Daniel Riber Højmark har indtaget en af de mange bænke ved Hadsund Put & Take. Privatfoto

Fra starten af september vil det være et nyt hold af forpagtere, der står i spidsen for Hadsund Put & Take - også kendt som Teglværkssøen.

- Vi har altid drømt om at drive vores egen fiskepark, så vi greb selvfølgelig muligheden med det samme.

- Det kommer til at kræve blod, sved og masser af timer, men vi ser et kæmpe potentiale i søen og dens mange anvendelsesmuligheder, siger Emil Kristensen, som sammen med Peter Sebastian Kristensen og Daniel Riber Højmark udgør det nye hold bag Hadsund Put & Take.

- Vi er allerede i fuld gang med græsslåning, grødeklip og afskæring af grene, så søen igen kan få status som en af Danmarks bedste fiskeparker.

- Og i løbet af de kommende dage vil der blive fastlagt en dato for ”the grand opening” af Hadsund Put & Take, lyder det fra de tre nye forpagtere.

Hadsund Put & Take set fra oven. Privatfoto

Hadsund Put & Take set fra oven. Privatfoto

Hadsund Put & Take er en naturfyldt fiskepark med mere end 10.000 kvadratmeter fiskevand og yderligere 10.000 kvadratmeter skov/natur.

Søen er beliggende i flotte omgivelser med kort afstand til både Hadsund og Visborg.

Teglværkssøen har tidligere været anvendt til udvinding af ler, som har været en fast bestanddel i produktionen af teglsten på den gamle teglværksfabrik ved siden af søen, men i dag er historien dog en anden, og søen drives som rendyrket Put & Take fiskepark.

Fiskeparken er udstyret med toilet, opholdsskur, renseplads, borde/bænke, skraldespande og grillsteder.

Der arbejdes derudover på at etablere et handicapvenligt område for gangbesværede og kørestolsbrugere, hvor de besøgende har mulighed for at køre bilen helt ned til fiskepladsen.

Der vil i øvrigt i fremtiden være større fokus på lokale arrangementer, og de tre nye forpagtere er allerede nu i dialog med nærliggende institutioner og skoler, så der kan skabes noget mere liv ved søen.

I den forbindelse overvejes det bl. a. at tilbyde overnatningsmuligheder og udlejning af fiskeudstyr.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.