Dødsulykke: Bil og motorcykel brød i brand - Kvinde omkommet

En person døde på hospitalet af sine kvæstelser, og fire andre blev også kørt på sygehus efter frontalt sammenstød mellem Assens og Mariager

Den ene af motorcyklerne brød i brand ved ulykken. Foto: Jan Pedersen

Den ene af motorcyklerne brød i brand ved ulykken. Foto: Jan Pedersen

MARIAGER:En bil og to motorcykler var torsdag aften impliceret i en dødsulykke på Hadsundvej mellem Assens og Mariager.

Ulykken skete ved 20.15-tiden.

Torsdag aften forlød det, at begge motorcykler var stødt frontalt ind i en modkørende bil. Det har siden vist sig, at det kun var den ene motorcykel. Den anden motorcykel kom frem til stedet umiddelbart efter og væltede på grund af ulykken.

Bilen og den ene motorcykel brød i brand. I bilen sad en 23-årig kvinde, der selv kom ud af den brændende bil.

3
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Foto: Jan Pedersen

Der var to personer på hver af motorcyklerne. Føreren af den motorcykel, der stødte sammen med bilen, var en 41-årig kvinde. Hun blev fløjet med lægehelikopter til universitetshospitalet i Skejby. Her døde hun af sine kvæstelser fredag morgen.

- De fire andre blev kørt til skadestuen i Aalborg og behandlet, og de er ikke kommet alvorligt til skade, sagde fredag morgens vagtchef Jess Falberg.

Den 41-årige kvinde var fra Vesthimmerland. De fire personer på motorcyklerne er i familie med hinanden. Kvinden havde sin 10-årige søn bagpå, da ulykken skete. Han fik mindre kvæstelser. De to øvrige familiemedlemmer er en mand på 46 år og en kvinde på 37 år.

Hadsundvej var spærret frem til ved 23-tiden, mens oprydningen stod på, og en tilkaldt bilinspektør foretog sine opmålinger på stedet for at få klarlagt, hvordan ulykken skete.

Politiet havde flere patruljer og flere motorcykelbetjente på stedet for at tage hånd om situationen og blandt andet dirigere trafikken.

De pårørende til alle fem personer involveret i ulykken er blevet underrettet.