Massive vandskader efter halbrand

Vandskaderne i Skovsgård Multihal er massive, og det er uvist, hvornår hallen igen kan tages i brug

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

SKOVSGÅRD:Skaderne efter branden på taget af Skovsgård Multihal er massive. Det meddeler beredskabschef ved Beredskab Jammerbugt, Per Vedsted, efter 18 timers slukningsarbejde.

Branden, der opstod i forbindelse med pålægningen af tagpap, brød ud tirsdag eftermiddag kort efter kl. 14, og beredskabet arbejdede på højtryk hele natten for at få bugt med flammerne. Onsdag eftermiddag brød taget igen i brand, men luerne blev hurtigt bremset. Nu er ilden for alvor slukket, og oprydningsarbejdet er i gang.

- Nu skal man til at fjerne alt det vand, der er kommet ind i hallen i forbindelse med brandslukningen, og så begynder det store oprydningsarbejde, siger beredskabschef Per Vedsted.

Idrætshallen har været under renovering i halvanden måned og var forventet færdig til skolestart. Nu kan eleverne på Skovsgård-skolen se langt efter de nye idrætsfaciliteter.

- Vi ved ikke endnu, hvor store skadernes omfang er, men jeg tør godt at sige, at hallen ikke bliver færdig i år, siger beredskabschefen.

Ærgerlig skoleinspektør

Branden og ødelæggelserne ærgrer skoleinspektøren på Skovsgårdskolen, der havde glædet sig til at indvie de moderne idrætsforhold med eleverne i den kommende uge.

- Det er rigtigt trist, for den var jo lige ved at være færdig med at blive renoveret, siger skoleinspektør Kim Pedersen.

Indtil hallen igen bliver klar til brug, må skolens knap 400 elever have idræt andre steder.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden