Birgit og Jens springer ud på dybt vand: Drømmen der bliver til noget

Birgit Vester og Jens Krarup fra Redsted har købt Dragstrup Camping. Nu skal det være

7
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

- Vi har gået for sjov og leget med tanken om at være selvstændig. Du ved en drøm, der sikkert aldrig ville blive til noget.

Sådan lyder det fra Birgit Vester fra Redsted.

Nu er drømmen blevet til virkelighed, for hun og ægtefællen Jens Krarup har netop købt Dragstrup Camping.

- Børnene plejer at sige, at vi ikke er gode til at træffe beslutninger. Nu vil vi ikke høre mere på det, ler Birgit Vester.

Jens Krarup og Birgit Vester er henholdsvis 57 år og 52 år, og de har flere sammenbragte, voksne børn fra deres tidligere ægteskaber.

De glæder sig begge til overtagelsesdagen 1. november. De tripper for at komme i gang.

- Vi overtager en plads, som er utrolig velholdt, men vi har jo nogle idéer, som vi gerne vil realisere, siger Birgit Vester.

Hvad de idéer mere præcist går ud på, holder hun og Jens Krarup lidt for dem selv endnu. Nu skal de lige i gang først.

De har begge camperet mange gange i deres liv.

- Ja, lige fra vi var børn, siger Jens Krarup.

Campinglivet har altid tiltalt dem og - specielt Birgit - har haft lyst til at være selvstændig. Hun havde bare ikke fundet ud af, om det skulle være butik eller noget helt andet. Det ved hun nu.

Da parret i februar læste, at campingpladsen var til salg, gik det stærkt. Aftalen kom rimelig hurtigt i hus, parret fik hurtigt solgt deres ejendom i Redsted blot ti kilometer fra Dragstrup. Nu venter de bare på, at det bliver november, så de kan begynde indflytningen i helårsboligen, der ligger på campingpladsen.

- Vi glæder os til at kunne koncentrere os om stedet her, siger Birgit Vester.

De har begge sagt deres job op. Birgit Vester har lige haft 25-års jubilæum hos daginstitutionen Majgården i Frøslev. Nu stopper hun 15. oktober. Jens Krarup har i en årrække været tilknyttet som pedel hos plejecentret i Hvidbjerg samt hos kommunens plejeboliger i området.

De siger farvel til to gode faste stillinger og kaster sig ud på dybt vand. Og dog.

I kraft af at de har camperet stort set hver sommer hele deres liv, så har de en masse erfaringer; Hvad virker godt på en plads, og hvad virker ikke. Hvad de synes er hyggeligt, og hvad de ikke bryder sig om. Erfaring har de sådan set meget af.

- Vi ved, hvad vi vil. Men vi haft mange tanker og mange snakke. Både nat som dag. Jeg spurgte også Jens om, hvor gerne vil du det her.

- Mit korte svar var, at det vil jeg meget gerne, siger Jens Krarup.

De vil begge to være fuld tid på pladsen. Den første sommersæson får de dog hjælp fra deres børn, så de kan komme godt i gang.

- Vi kan mærke, at det er det, vi vil, siger Birgit Vester.

De synes, at pladsen har en passende størrelse. Der er i øjeblikket 175 pladser, men campingpladsen er godkendt til 225.

- Derfor er der plads til at udvide, siger Jens Krarup, som for år tilbage selv har camperet på pladsen.

- Vi har desuden kommet i området mange gange for at gå ture. Her er skov som strand, siger han.

Det er også det, de vil slå på overfor kommende campister på pladsen; Der er 150 meter ned til vandet, egen strand, skov som eng. Et mekka for cyklister som vandreturisterne.

- Vil vil bruge naturen, og markedsføre os på den natur, der er her. Flere stier, bålplads og shelters kommer der også, siger Birgit.

Dragstrup Camping ligger ned til Dragstrup Vig på den nordlige side af Mors. Her står træerne ikke med en skarp hældning mod øst. Der er læ for vestenvinden.

- Det kan jeg godt lide. Jeg kommer jo fra Nordsjælland og er vant til lige træer, ler Jens Krarup.

Pladsen er på 11 hektarer og rummer både swimmingpool, put & take-sø, hytter, pladser til telte, autocampere som campingvogne. Der er ligeledes en cafe på pladsen. De nuværende ejere, Mette og Lars Olesen, har haft Dragstrup Camping i 20 år. Nu vil de bruge mere tid sammen med familien.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.