Skagen

Mette Harbo fortæller på Cafe Kappelborgen

Kunst og livserfaring i en spændende cocktail

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Helt i rødt... Privatfoto.

SKAGEN:Kunstner, Galleriejer, foredragsholder, forfatter og eventmager Mette Harbo fra Odense maler på Cafe Kappelborgen i Skagen den fredag den 17. oktober med en event. Men hun er på cafeen, hvor hun male fra 11.-18. oktober i hele efterårsferien.

Harbo er kendt for sine spændende og anderledes fortællinger - bl.a. sit teambuilding-kurser om at være positiv og ”Maleriet som mirakelmager”. Som kunstner maler hun bl.a. klovner og langhalsede damer, men hun giver sig også af med abstrakte malerier i ekspressionistisk og naivistiske stil.

Mette Harbo har leveret kunst til kronprinseparrets bryllup og til forfatteren J. K. Rowling. I øjeblikket er hun i gang med en dekoration på Odense Universitetshospital.

Hun bruger stedet som galleri i efterårsferien, hvor hun sidder og maler og fortæller om sit liv. Og publikum kan desuden bestille kurser hos hende under opholdet.

Du kan tilmelde dig til foredraget den 17. oktober kl. 18. - og det kan både ske på Mettes mail metteharbo@galleriharbo.dk, eller til Mette på Kappelborg - eller ved henvendelse direkte på Cafe Kappelborgen i telefontiden.

Foredraget kan kombineres med en middag.

Læs mere på hjemmesiden www.galleriharbo.dk

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst