Misbrugsproblemer på døgncenter

Politikere i Hjørring sætter gang i en undersøgelse af Døgncenter Motellet efter en anonym henvendelse. Flere unge på institutionen har et problem med et misbrug af hash.

Faglig leder Eivind Grepperud har fået flere henvendelser om salg af stoffer omkring Døgncenter Motellet, og det er meldt til politiet. Arkivfoto: Hans Ravn <i>Hans Ravn</i>

Faglig leder Eivind Grepperud har fået flere henvendelser om salg af stoffer omkring Døgncenter Motellet, og det er meldt til politiet. Arkivfoto: Hans Ravn Hans Ravn

HJØRRING:Mange af de 25 anbragte unge på Døgncenter Motellet på Hirtshalsvej har misbrugsproblemer. Det skriver NORDJYSKE Stiftstidende onsdag.

- Det er specielt hash, siger faglig leder af institutionen, Eivind Grepperud.

Institutionen er ikke for misbrugere, så de unge beboere skal være indstillet på at komme i behandling for misbruget.

Hidtil har Hjørring Kommune ikke haft en nedskrevet politik for, hvordan man skal håndtere de anbragte børn og unges stofmisbrug, men nu vil medlemmerne af børne- og undervisningsudvalget have undersøgt, om der skal udarbejdes en sådan politik.

Det sker på baggrund af en anonym henvendelse samt forespørgsel fra to byrådsmedlemmer, som havde hørt, at der findes stofsalg omkring Motellet.

Den faglige leder, Eivind Grepperud, bekræfter overfor forvaltningen, at han af og til modtager oplysninger om, at der er stofmisbrug i blokkene på Nordbovej, og at der sælges stoffer i nærheden. Det anmeldes til politiet.

Den kommende undersøgelse skal ikke udelukkende høre personalet på Motellet. Også en lang række samarbejdspartneres vurderinger skal indgå i undersøgelsen. Det er blandt andre SSP, andre anbringende kommuner, skolerne og psykologer fra Kløvergården.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.