Aalborg

Modstander af letbane jubler

Hans Peter Beck (LA) var som den eneste i Aalborg Byråd imod letbanen, og han har foreslået partifællerne på Christiansborg, at der kunne findes penge på letbaneprojektet i Aalborg

Byrådsmedlem Hans Peter Beck (LA) har som den eneste i Aalborg Byråd kæmpet imod en letbane, og han glæder sig derfor over forslaget om at fjerne den statslige finansiering.    Arkivfoto

Byrådsmedlem Hans Peter Beck (LA) har som den eneste i Aalborg Byråd kæmpet imod en letbane, og han glæder sig derfor over forslaget om at fjerne den statslige finansiering. Arkivfoto

AALBORG:Mens mundvigene vender nedad hos 30 ud af byrådets 31 medlemmer på grund af regeringens forslag om at fjerne den statslige finansiering til letbanen i Aalborg, så breder smilet sig på en taburet i byrådet.

Hans Peter Beck fra Liberal Alliance stemte som den eneste imod letbanen i byrådet, og han er derfor glad for forslaget.

- Det er rigtig glædeligt, at man på Christiansborg og ind i Venstre har tænkt nogle af de samme ting, som jeg også har tænkt på. Nemlig at det var et meget dyrt projekt, som nok også passede til en by, der måske var dobbelt så stor, hvis det skulle være, og at de her trafikprognoser, som man har lagt frem er temmelig urealistiske, siger Hans Peter Beck.

Han har tidligere forslået partifællerne på Christiansborg bl.a. Anders Samuelsen, at man kunne finde finansiering ved at fjerne statskronerne til letbanen i Aalborg.

- Jeg skrev til dem, at det var en oplagt sag at tage med, for her var noget finansiering, som Venstre ikke har været med til at indgå forlig om, som man kunne tage og sige værsgo, og nu gik det nærmest af sig selv.

Han Peter Beck håber nu, at man på Christiansborg kigger nærmere på en tredje Limfjordsforbindelse.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst