Morgenmad med mere på ny café

Café Peace i Aalborg åbner har åbent hele dagen og tilbyder alt fra morgenmad over klassiske café-retter til vinsmagninger.

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

AALBORG:Man skal stå tidligt op for at være med, når Café Peace åbner på hverdage. Den nye café i Louis Nielsens tidligere butik på Boulevarden tilbyder morgenmad fra klokken syv og håber at følge kunderne hele dagen og lukker først klokken 23. Nøjagtig som det sker i mange sydeuropæiske byer.

- Vi vil skabe en morgenkultur i Aalborg, hvor man allerede fra klokken syv kan få serveret brød, grød og andre lækkerier. Samtidig kan man læse dagens aviser eller forskellige magasiner.

For alle

Ordene kommer fra ejeren af cafeen, Anne Kønig. Hun har, efter mere end tre år med tanken om at åbne sit eget, taget springet og er blevet selvstændig.

- Vi vil gerne skabe en hyggelig oase, et folkeligt sted, hvor alle er velkomne. Vi tænker på børnene og har både puslebord, højstole og malerbøger. Vi tænker på de unge, de gamle og guldet. Et sted hvor man mødes til hyggelige stunder med venner, forretningsforbindelser, sportsklubben eller familien. Vi vil gerne glæde og gavne alle og være et sted, hvor der er plads til alle. På Café Peace håber vi at kunne byde på både gode oplevelser, stemning og dejlig mad, vine og andre drikke, til gode priser, siger Anne Kønig.

Vin og tapas

Kælderen er dedikeret til vin og tapas, hvor der både er plads til selskaber og vinsmagninger både offentlige og for lukkede grupper.

- Jeg håber på, at alle vil få en god oplevelse og føle sig velkommen på Café Peace. For mig betyder de små ting meget, og der vil Café Peace gøre en forskel, siger Anne Kønig, der blandt andet har forsøgt at have et personale, der er ansat efter forskellig personlighed, hvilket jeg håber også vil afspejle sig i kundesegmentet. Det giver en god dynamik og atmosfære i caféen, siger Anne Kønig.

Cafeen åbner på onsdag klokken syv, og man kan følge den på facebook og på cafepeace.dk.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.