Mormors madpakke blev smidt ud

Uåbnede madpakker med brev fra mormor røg i rabatten i stedet for i munden

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Foto: Torben Hansen

ØSTERBY:Der har længe været affaldsproblemer på Øland, mener Eivin Mathiesen, der bor i Østerby. Øldåser, plastic og papir flyder over i grøftekanterne. Det irriterer ham, når han hver morgen lufter sin hund, Svante, i området. Turen går som regel ud til dæmningen, hvor han samler det op som måtte være henkastet og tager det med hjem til skraldespanden.

Han har boet i området i 30 år og vurderer, at han samler godt og vel en trailerfuld affald ind om året.

Tirsdag morgen fandt han to styk uåbnede madpakker fra mormor, sirligt pakket ind i sølvpapir. De lå i hver sin pose med en blomstret serviet i hver pose. I den ene pose var der et håndskrevet brev, underskrevet mormor.

- Det er forkasteligt. Det gør helt ondt at tænke på, at mormor har stået og smurt nogle rigtigt gode madpakker til børnebørnene. Og så smider de dem bare væk, uden overhovedet at åbne dem, mener en hovedrystende Eivin Mathiesen.

Brevet er skrevet på et stykke papir med Esbjerg Handelsskole i toppen som logo. Brevet indledes med ”Hej Mikkel og Amanda!”.

Eivin Mathiesen er sikker på, at det er et par unge mennesker, eventuelt søskende, som har været på besøg hjemme hos mormor, hvor de lige har fået en hjemmelavet madpakke med til den lange køretur hjem. Han håber, de nu sidder tilbage med en meget dårlig smag i munden.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.