Bilist så noget usædvanligt: Ude i vandet lå druknet fisker

Nu kan familien til forsvundet 68-årig endelig få fred

Trods massiv eftersøgning lykkedes det ikke at finde den 68-årige fisker, da han forsvandt 13. oktober. Lørdag blev han fundet tæt på bredden nær Nykøbing Mors. Arkivfoto: Bo Lehm <i>Bo Lehm</i>

Trods massiv eftersøgning lykkedes det ikke at finde den 68-årige fisker, da han forsvandt 13. oktober. Lørdag blev han fundet tæt på bredden nær Nykøbing Mors. Arkivfoto: Bo Lehm Bo Lehm

NYKØBING:En måned efter at en 68-årig mand forsvandt under fiskeri mellem Fur og Mors, blev han lørdag fundet druknet i Dråby Vig i Limfjorden.

Det oplyser vagtchef Ole Vanghøj fra Midt og Vestjyllands Politi.

- En borger, der kører på Feggesundvej, opdagede en person ligge livløs i vandet kl. 9.12. Han vendte om og kørte tilbage og alarmerer derefter os. Det viser sig at være den savnede fisker, som forsvandt 13. oktober, oplyser Ole Vanghøj og tilføjer, at de pårørende er underrettet.

- Så nu kan de få ro og fred og få ham begravet, siger vagtchefen.

Den 68-årige sejlede tirsdag 13. oktober ud fra Sillerslev på Mors tidligt om morgenen for at sætte hummertejner i farvandet mellem Mors og Fur.

Hans kutter blev fundet senere den dag fundet sejlende med motoren tændt - men uden fiskeren om bord. Den 68-åriges pårørende henvendte sig til politiet, som kunne konstatere, at det var hans kutter, der var blevet fundet.

Trods en massiv eftersøgning, som på dagen involverede både en af Forsvarets redningshelikoptere, en kutter fra Marinehjemmeværnet, Nordjyllands Beredskab samt flere både fra området, lykkedes det ikke at finde den forsvundne fisker. I dagene efter, at han forsvandt, blev der også sat private eftersøgningen i gang, men først lørdag fik familien vished for hans skæbne.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.