Defekt lyssignal skabte kæmpekø ved Sallingsundbroen

Flere kilometer lange køer fredag eftermiddag

Det  var et defekt midlertidigt lyssignal, der drillede trafikken på Sallingsundbroen fredag eftermiddag. Her er det kø fra et tidligere vejarbejde på samme bro. Arkivfoto: Bo Lehm

Det var et defekt midlertidigt lyssignal, der drillede trafikken på Sallingsundbroen fredag eftermiddag. Her er det kø fra et tidligere vejarbejde på samme bro. Arkivfoto: Bo Lehm

NYKØBING MORS: Et defekt lyssignal ved Sallingsundbroen, som er ved at gennemgå en større renovering, skabte kæmpekø for at komme til og fra Mors fredag eftermiddag.

Fra Salling mod Nykøbing måtte bilister ved 13.30-tiden vente mere end en time på at krydse den 40 år gamle bro, mens køen i den anden retning mod Salling var på 40 minutter. På Vejdirektoratets kort over trafikken i Danmark fremgik det, at køen på Sallingsiden varr op mod fem kilometer lang, mens den var en smule mindre på Mors-siden.

- Det er midlertidig lyssignal i forbindelse med vejarbejdet, som driller. Der arbejdes på højtryk for at få det løst, oplyste vagthavende ved Vejdirektoratet, Kenneth Andersen.

Midt på eftermiddagen var problemet løst og køerne ophævet.

Ifølge Vejdirektoratets hjemmeside er vedligeholdelsesarbejdet på broens overside planlagt udført fra 2020-2022. Der vil blive arbejdet fra cirka marts til og med oktober alle tre år.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.