Tv og skærme

Deltager i Masterchef har café i Nykøbing

Nicolai Metner fra Café Icecream kan opleves på TV3 31. januar

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Nicolai Metner præsenterer 31. januar sin ret for Masterchefs dommere, som er Jakob Mielcke, Jesper Koch og Thomas Castberg. ?Foto: TV3 Camilla Ravn

NYKØBING:Nicolai Metner har det seneste halve år lavet mere mad til familie og venner derhjemme end ellers.

Anledningen er hans deltagelse i TV3 programmet Masterchef, og 31. januar kan seerne opleve ham præsentere sin ret for programmets strenge dommere.

- Det er faktisk min seks- årige datter Cayas skyld, at jeg har meldt mig til. Vi har sådan en ting med at se programmet sammen. Det vil hun hellere end at se tegnefilm, siger 36-årige Nicolai Metner, der er bosat i Durup med kone og datter.

- Hun ville have, at jeg skulle melde mig til, fordi hun synes, at jeg er god til at lave mad, så jeg udfyldte tilmeldingsblanketten. Hvo intet vove, intet vinder, fortsætter han.

I forvejen står Nicolai Metner bag gryderne i sine to virksomheder, Café Icecream i Nykøbings gågade, og cateringfirmaet Grillfætter med base i Durup. Firmaerne har han drevet siden henholdsvis 2012 og 2018.

- Masterchef er en anden måde at lave mad på end at smøre en sandwich og stege en hel gris. Der er mere gourmetmad og fine dining i programmet, forklarer han.

- Det har været fedt at prøve. Jeg har givet mig 100 procent og brugt mange timer på det, uddyber han og tilføjer, at han henter inspiration mange steder fra.

Gennem et nåleøje

Nicolai Metner kom gennem lidt af et nåleøje, da han nåede frem til programmet, der har sæsonpremiere 28. januar. Hvordan det videre går Nicolai Metner, kan han endnu ikke afsløre.

- Jeg håber da bestemt på at komme så langt som muligt, siger han.

Selvom Nicolai Metners to virksomheder måske også nyder markedsføringsmæssigt af hans deltagelse i Masterchef, så har det på ingen måde været drivkraften, understreger han.

- For mig er min medvirken i programmet en enestående chance for at prøve mig selv af og se, hvad jeg kan, siger Nicolai Metner, der undervejs også har lært en del om sig selv og sine evner som kok i et køkken.

- Jeg fandt ud af, at jeg rent faktisk kan presse mig selv længere, end jeg troede, at jeg kunne, tilføjer han.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst