Høje ambitioner for hotel og brasserie: - Jeg kan godt forstå, hvis nogen syntes, vi var lidt gale

Nye ejere af pakhus-bygningen i Nykøbing ved, de er trådt ind i en hård branche, men deres tro på projektet er stor

Jens Holmgaard Pedersen, partner og direktør i Interfjord, har sammen med tre andre investeret i det tidligere Hotel Pakhuset, som skifter navn til Steenbergs Hotel & Brasserie, hvor stjernekokken Allan Poulsen bliver køkkenchef. Foto: Bo Lehm <i>Bo Lehm</i>

Jens Holmgaard Pedersen, partner og direktør i Interfjord, har sammen med tre andre investeret i det tidligere Hotel Pakhuset, som skifter navn til Steenbergs Hotel & Brasserie, hvor stjernekokken Allan Poulsen bliver køkkenchef. Foto: Bo Lehm Bo Lehm

NYKØBING:Jens Holmgaard Pedersen finder målebånd frem og noterer højden på et vindue på det gamle, hvide pakhus i Toldbodgade ved Nykøbings havnefron...

Vil du læse videre?

Lige nu får du de første to måneder for 49,- kr.

Du får adgang til alt indhold på nordjyske.dk

Allerede abonnent?

Abonnementet fornyes automatisk til normalpris 99,- kr. pr. måned og er uden binding.

Forsiden