Kræftens Bekæmpelse samlede ind på Mors: Godt ni kroner pr. morsingbo

Søndagens indsamling til Kræftens Bekæmpelse indbragte 187.200 kroner på Mors

Arkivfoto

Arkivfoto

MORS:187.200 kroner. Så stort blev resultatet på Mors, da Kræftens Bekæmpelse søndag havde landsindsamling. Det svarer til godt ni kroner pr. morsingbo i gennemsnit.

Det indsamlede beløb i Morsø Kommune ligger en anelse under resultatet fra sidste år, men til gengæld ligger landsresultatet, der blev på cirka 33 millioner kroner, højere end i 2018.

Det oplyser Ejvind Furbo, der er formand for Morsø-afdelingen af Kræftens Bekæmpelse.

- Jeg synes, at det er helt fantastisk, at vi kan indsamle så stort et beløb på Mors. Vi er meget taknemmelige, fastslår han.

Han er også rigtig glad for, at omkring 165 indsamlere havde sagt ja til at gå en rute og således bidrage til det flotte resultat.

Selv gik Ejvind Furbo en rute i Tøving-området.

- Et sted var der et par småpiger, der åbnede døren, og de hentede deres far, som kom med en bunke mønter til indsamlingsbøssen. En af pigerne spurgte, om hun måtte putte nogle af sine egne penge i, og hun kom med 23 kroner ekstra. Så kører man glad videre til næste hus, fortæller lokalformanden.

Et stigende antal borgere giver deres bidrag via MobilePay. Af de 187.200 kroner, der blev samlet ind på Mors, kom 26.500 kroner over telefonen, oplyser Ejvind Furbo.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.