Coronavirus

"Næssie" sejler igen

Den gamle træfærge følger ophævelsen af corona-restriktionerne op med at genoptage sejladsen over Nees Sund

"Næssie" stævner atter ud fra færgelejerne. Mere præcist fra fredag morgen 6.30. Arkivfoto: Bo Lehm

"Næssie" stævner atter ud fra færgelejerne. Mere præcist fra fredag morgen 6.30. Arkivfoto: Bo Lehm

NEES:- Så er vi tilbage! Fra kl. 6.30 i morgen fredag sejler ”MF Næssund” igen troligt frem og tilbage hvert 20. minut og forbinder de to landsdele på sydfronten.

Sådan lyder det jublende fra Henrik Olsen, formand for Næssundfærgens Venner. Foreningen og rederiet tog konsekvensen, da syv nordjyske kommuner blev erklæret i undtagelsestilstand med forbud mod kollektiv trafik. Men nu, hvor coronabåndene atter løsnes i Nordjylland, begynder ”Næssie” da selvfølgelig at sejle igen og fragte biler og passagerer mellem Sydvestmors og Sydthy.

- Vi har aldrig tidligere haft så mange afbrydelser og dermed opstarter af sejladsen i løbet af et år. Og det er ikke driftsforstyrrelser på grund af den mere end 55 år gamle dame, siger Henrik Olsen.

Angreb på image

Så færge- og oplevelsesselskabet har brug for rundhåndet støtte fra sine mange fans i lokalområdet.

- Derfor håber vi på ekstra stor opbakning - også i weekenden - så vi på trods af lavsæson kan komme godt i gang igen. De mange afbrydelser er lidt af en plage for vores image, der jo er dybt forbundet med troværdighed og stabilitet. Men samtidig kan vi jo kun bakke fuldt op om de signaler og rammer, der udstikkes, for at vi kan værne om hinanden, siger Henrik Olsen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.