Pletten blev indviet

Ny legeplads i Tødsø blev indviet med snoreklip og masser af hygge

10
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

Legepladsen har været nogle år undervejs, da der skulle søges midler og tilladelser. Men nu kom dagen hvor den røde snor skulle klippes.

Legepladsen er lavet af frivillige i byen og i samarbejde med bestyrelsen i Tødsø beboerforening. Det har været et stort stykke arbejde, men med en masse opbakning samt engagerede og dygtige mennesker, er det hele gået op i en højere enhed.

Folk mødte også talstærkt op til indvielsen, hvor der både var stillet hoppeborg op, og der var gratis slush ice og popcorn, samt kaffe og kage til alle. Pølser, øl og vand kunne købes på pladsen, og snobrødene blev vendt over bålet.

Senere på eftermiddagen kom borgmester Hans Ejner Berthelsen (V) og gjorde indvielsen officielt med en flot tale, hvor han roste de frivillige samt legepladsens store betydning for mange børnefamilier fra hele øen for dernæst at klippe den røde snor.

pd

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden