Kommunalvalg

To nye Venstrefolk på Mors opstiller til KV21

De seneste to dryp på listen hedder Hans Henrik Ebbesen og Thomas Dahlgaard

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Hans Henrik Ebbesen - stiller op for Venstre på Mors.

MORS:Endnu to navne er blevet kastet på bordet til partiet Venstres opstillingsliste til Kommunalvalg 2021. Revisor Hans Henrik Stordal Ebbesen, født i Bjergby og bosat i Nykøbing, er det seneste ubeskrevede blad i kommunalpolitisk sammenhæng. Han er født i 1959 og har boet i Aarhus i 10 år, hvor han tog sin uddannelse til cand. merc. aud.

Hans Henrik Ebbesen har droslet ned arbejdsmæssigt og håber at kunne bidrage med erfaring fra erhvervs- og fritidsliv, hvis han bliver valgt ind.

Thomas Dahlgaard, 44 år og fra Dragstrup, har i modsætning til Ebbesen været i valgkamp før. I 2017 stillede han op for Liberal Alliance som nummer to efter det daværende kommunalbestyrelsesmedlem Uffe Korsgaard, men ingen af dem blev valgt.

  Thomas Dahlgaard - stiller op for Venstre på Mors.

Thomas Dahlgaard - stiller op for Venstre på Mors.

Thomas Dahlgaard arbejder som uddannelsesvejleder i Morsø Kommune.

- Jeg vælger at stille op til kommunalvalget for at støtte op omkring borgmesteren, som jeg synes har gjort en god og sikker indsats i de seneste mange år, og som forhåbentlig kan fortsætte i næste valgperiode også, siger Thomas Dahlgaard.

Med de to seneste har Venstre Mors offentliggjort i alt seks kandidater til valget 16. november. Ingen af dem sidder i den nuværende kommunalbestyrelsesgruppe på 11 personer. Det anses dog for givet, at borgmester Hans Ejner Bertelsen genopstiller for partiet.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden