Næsten alle markedsgæster opfører sig pænt

Nordjyllands Politi melder om god stemning på Hjallerup Marked og kun få sager

Nordjyllands Politi melder om god stemning på Hjallerup Marked. Foto: Kim Dahl Hansen <i>Foto: Kim Dahl Hansen</i>

Nordjyllands Politi melder om god stemning på Hjallerup Marked. Foto: Kim Dahl Hansen Foto: Kim Dahl Hansen

HJALLERUP:God stemning og kun få sager for politiet.

Sådan lød meldingen søndag formiddag fra politiassistent Lars Lykke Nielsen, der koordinerer Nordjyllands Politis indsats ved dette års udgave af Hjallerup Marked.

Status over lørdag aften og natten til søndag er, at en enkelt havde en ulovlig kniv på sig og blev sigtet for overtrædelse af knivloven. Tre blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen efter at have opført sig lidt for voldsomt. Og så faldt der en enkelt sigtelse for hærværk og et par stykker for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer. Men generelt er politiet ganske godt tilfreds med festlighederne lørdag aften.

- Overordnet set har det været en stille og rolig aften i forhold til, hvor mange mennesker der har været samlet. Jeg har været til morgenmøde med vagtselskabet, og de har haft fat i en del, som blev taget ud af teltet. Men det er ikke noget ud over det sædvanlige, fortæller Lars Lykke Nielsen.

Han er godt tilfreds med markedsgæsterne indstilling til festlighederne.

- Der er en god stemning her. Og vagterne er også med til at passe godt på folk. Det har heller ikke det store at berette ud over det normale med folk, der bliver for fulde, og som må sendes hjem.

Lars Lykke Nielsen kan dog berette om en situation, hvor alkohol får større konsekvenser end en tur hjem i seng.

Lørdag eftermiddag kørte en 26-årig ind på campingpladsen med en stor campingvogn. Da han svingende ind på pladsen, ramte campingvognen en bil, der holdt parkeret.

- Medarbejderne på pladsen kontaktede ham og kunne se, at han var noget dårlig til at holde balancen. Vi kom hurtigt til og konstaterede, at manden var rimelig beruset. Så han blev taget med til blodprøve. I øvrigt havde han ikke kørekort, så det var ikke særlig smart at køre rundt i bil og med en stor campingvogn, konstaterer Lars Lykke Nielsen.

Søndag sidst på eftermiddagen kunne han konstatere, at den gode stemning var fortsat og ikke gav det store arbejde for politiet.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.