Navn med ambition

Tranum Entreprenørforretning hedder Jysk Entreprenør & Kloak

Tranum Entreprenørforretning hedder nu Jysk Entreprenør & Kloak Aps, men ellers er alt ved det gamle, fortæller ejer Henrik Pedersen. Privatfoto

Tranum Entreprenørforretning hedder nu Jysk Entreprenør & Kloak Aps, men ellers er alt ved det gamle, fortæller ejer Henrik Pedersen. Privatfoto

TRANUM:Jysk Entreprenør & Kloak Aps, tidligere Tranum Entreprenør, har skiftet navn. Virksomheden har fjernet Tranum fra sit navn.

Det oplyser Henrik Pedersen, ejer af Jysk Entreprenør & Kloak Aps.

- Navnet var begyndt at klinge for lokalt, så når større virksomheder havde brug for vores service, tøvede de med at kontakte os, konstaterer han.

Virksomheden har gennem årene udviklet sig og udvidet sit kerneområde til at dække det meste af Nordjylland og en del af Midtjylland, ligesom arbejdsopgaverne dækker mere bredt, både med hensyn til entreprenøropgaver og kloakopgaver.

Henrik Pedersen siger om navneskiftet:

- Vores arbejdsområder begynder efterhånden at føre os længere og længere væk fra det lokale miljø, og de steder vi kommer, har svært ved at forstå, hvorfor så lille og lokalt et firma kommer så langt væk for at arbejde. At vi har haft Tranum som en del af vores navn, har givet mening i lang tid, men det gør det ikke længere.

- Derfor er vi gået efter et navn, der ikke er tilknyttet en bestemt by eller størrelse. På den måde mener vi, at vores kunder vil kende os ved, at vi har et bredere navn, siger han. Det meste af vores arbejde ligger efterhånden i de større byer, og ved at ændre navnet til Jysk Entreprenør & Kloak rammer vi en større målgruppe. Men naturligvis vil vi også fremover med glæde udføre store som små lokale opgaver i vort lokal- og nærområde, siger Henrik Pedersen og fortsætter.

Beliggenhed og cvr nummer forbliver de samme. Der er altså udelukkende tale om et navneskifte, og altså ikke en lukning af firmaet. Medarbejderne vil også fortsat være de samme.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Ansat på skole sigtet for at krænke flere børn
Luk