NERF - det kan vi da selv lave!

Lokale har selv stablet populær aktivitet på benene som nyt indslag i byfest

7
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

SULDRUP:NERF-krig er ligesom så mange andre steder en dille blandt børnene i Suldrup.

Men under årets byfest i Suldrup, Jættefesten, har børnene også fået lov at give den fuld skrue med NERF-krig i Stensbohallen.

Og det er ikke noget, som der er brug for smarte firmaer udefra til at sætte i gang.

- Vores søn Magnus på otte år er vild med NERF, og så ville hans far egentlig tage ham med ind til et arrangement i Aalborg. Men så sagde jeg: Det kan vi da selv lave! fortæller Helene Brandt Johansen.

Landskabet har de selv bygget op med forskellige gymnastikredskaber, og hvad de ellers kunne finde på. Og Helene Brandt Johansens bror, Jesper Brandt, har bidraget med diskolys og andet gear fra sit virke som techno-dj.

Formanden for Jættefestkomiteen, Karsten Nielsen, kan i øvrigt melde om rekorddeltagelse både i Jætteløb og Jætte-cykelløb og også lørdagens fodboldturnering med 15 hold og 400-500 glade mennesker samlet på festpladsen.

Jættefesten slutter søndag med blandt andet optog, Jættedysten og kåring af Årets Jætte.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.