Ni personer anholdt

Det var rocker-relaterede personer, der stod bag uro på Mallorca Bar - Opdateret klokken 20.55

Rockere kastede brosten mod Mallorca Bar onsdag eftermiddag. Foto: Grete Dahl <i>Foto: Grete Dahl</i>

Rockere kastede brosten mod Mallorca Bar onsdag eftermiddag. Foto: Grete Dahl Foto: Grete Dahl

AALBORG:Det var to grupper med rocker-relationer, der onsdag eftermiddag ved 15-tiden kom i voldsomt klammeri med hinanden ved værtshuset Mallorca Bar på John F. Kennedys Plads i centrum af Aalborg.

Det bekræfter Nordjyllands Politi overfor nordjyske.dk.

En gruppe på otte-ti personer med relation til Bandidos kom gående på John F. Kennedys Plads og opdagede den HA-relaterede gruppe, der holdt hof på værtshuset.

Ni anholdt

Det tændte noget i gruppen på gaden, der kastede flere brosten gennem vinduerne. De første meldinger lød på, at en tjener på værtshuset blev ramt i hovedet af en brosten, men politiet oplyser nu, at det drejer sig om en dørmand.

Efter den voldsomme behandling blev han dog udskrevet efter en tur på skadestuen. Politiet har ikke kendskab til yderligere tilskadekomne.

Vagtchef Henrik Beck bekræfter overfor nordjyske.dk, at der er anholdt i alt ni personer i forbindelse med episoden. En person er anholdt i Bandidos’ klubhus i Skalborg, mens tre personer er anholdt i HA’s klubhus i Nørresundby.

Lokal konflikt

Der ud over anholdt politiet tidligere på dagen yderligere fire personer ved Aalborg Universitetshospital, samt en femte person, der var i besiddelse af en økse, i Aalborg centrum.

- Vi kender ikke de anholdte personers relationer til rocker-klubberne, men jeg kan bekræfte anholdelserne, siger Vagtchef Henrik Beck fra Nordjyllands Politi.

Politiet anser ikke dagens hændelser som en opblusning i rockerkonflikten, og efterforsker den som en lokal tvist.

Nordjyske.dk følger sagen

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.