Nikoline hedder nu Wilma

Ægteparret Thorø åbner Wilmas cafeteria i Vangen i amerikansk stil, men med danske klassikere på menuen

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

FREDERIKSHAVN:17. april slår ægteparret Thorø dørene op til Wilmas cafeteria i Transportcenter Nord, hvor de holder reception, og dagen efter er de klar til at servere mørbradbøffer i flødesovs, der vil blive serveret stegt flæsk og være burgere på menuen.

- Unge vil gerne have mormormad, og vi vil samtidig skabe et sted for hele familien, fortæller Pia og Claus Thorø.

- Vi vil også gerne bruge lokalet ved siden af blandt andet til Wilmas Dancehall eller til loppemarked, som vi gør lørdag 18. april, På åbningsdagen vil der være amerikanerbiler og opvisning af brandvæsenets Europahold, fortæller de entusiastisk klar til at fortælle om deres nye liv.

For det er nu over to år siden, at Claus Thorø gik konkurs med sit store skadeservicefirma, og siden har der ikke været meget offentligt fremme omkring Thorø-parret.

Men som han siger, så kan de to ikke sidde stille. De har det bedst med at have travlt og sætte gang i noget.

Derfor sagde de også hurtigt ja, da de blev opfordret til at forpagte de lokaler, som mange folk vil kende som Nikolines cafeteria, der ligger i Vangen ligeud til ”vejen til Europa”.

- Men vi syntes, at der skulle ske noget nyt herude. Derfor har vi døbt vores sted for Wilmas og kunderne vil se, at vi er inspireret af USA. Der vil blandt andet være personale på gammeldags rulleskøjter, fortæller Pia Thorø.

- Pia har allerede forpagtet Oasen i Krogen, og folk er glade for den mad, hun laver. Derfor tror vi også på, at vi kan få folk til at komme herud igen, siger Claus Thorø.

Han har også selv været i gang igen i noget tid. Nordisk Skade og Marineservice hedder det firma.

- Det har kørt stille og roligt siden september 2013, fortæller han.

I Vangen sælges der stadig benzin, og de har aftalt med transportcentrets ejere Christian og Ruth Jensen, at bilejere skal have gode tilbud i.f.m. åbningen.

- Derfor vil være gratis bilvask, og folk kan regne med, at vi har billig benzin herude, lover Claus Thorø.

I alt skal der med Pia være seks ansatte og udover, at servere mormor-mad for Wilmas gæster, skal der også leveres mad ud af huset.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.