Mariagerfjord

Noah og L.I.G.A. åbner festuge

Mariagerfjord Kommune gør klar til festlige dage

Noah giver koncert ved åbningen af Mariagerfjord Festuge. Arkivfoto

Noah giver koncert ved åbningen af Mariagerfjord Festuge. Arkivfoto

MARIAGERFJORD:Fredag 2. maj sparkes Mariagerfjord Festuge i gang af Noah og L.I.G.A., der går på scenen i både Hobro og Hadsund.

Noah slog igennem i 2012 med hittene ”Alt er forbi” og ”Over byen” og den energiske popgruppe L.I.G.A. er klar til at lave en fest med glad dansk verdenspop.

Åbningsarrangementerne er tilrettelagt i samarbejde med de to byers handelstandsforeninger og byder på open by night og et underholdningsprogram for alle aldre.

Den officielle åbning vil borgmester Mogens Jespersen og formand for festugens styregruppe, Jane Grøn, stå for.

Mange foreninger har budt ind med forskellige arrangementer, som de selv står for at afvikle i deres lokalområder i løbet af de ti dage, festugen varer.

I år er der særligt fokus på børn og unge. En arbejdsgruppe har koncentreret sig om at planlægge forskellige aktiviteter, som foregår primært når børnene og de unge er i institution eller skole.

Her skal de bl.a. skabe flamingokunst med kunstnerne Kiss og Peninna, opleve bevægelsesteater på bibliotekerne, svinge med Aarhus Jazz Orchestra, slå på spande med stomp-kunstner Linette Riber og gå på opdagelse på de lokale kulturinstitutioner.

Det er tredje gang, Mariagerfjord Kommune afvikler festuge.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.