Nørhalnestien i skønne omgivelser

Borgerforeningen i Nørhalne vil lave en offentlig sti i rekreative områder ved Nørhalne

Kommunen støtter projektet med 100.000 kroner. Privatfoto

Kommunen støtter projektet med 100.000 kroner. Privatfoto

NØRHALNE:En gruppe borgere med borgerforeningen i spidsen har søgt landdistriktsmidler til Nørhalnesti-projektet.

Stiforløbet kommer til at løbe fra Vadumvej til Gustav Zimmersvej. Det første forløb af stien kommer til at være på ca. 900 meter. Det er planen, at stiforløbet bliver på i alt fem km, når det er færdigt. Private lodsejere har stillet jord til rådighed for projektet.

Første etape starter ved Vadumvej og løber gennem en lille skov med borde og bænke. Herfra går stien over marken og den krydser Sulstedvej. Her skal en nyanlagt sti føre de gående op til den gamle skovhave, hvor der tidligere var en planteskole. Skovhaven indeholder forskellige buske og sjældne træsorter samt en lille skovsø. Etape 1 slutter på Sulstedvej ved indkørslen til Gustav Zimmersvej. Etape 1 er første del af et planlagt stiforløb på i alt 5 km, der skaber forbindelse mellem Bendtsens Sø, søerne ved grusgraven, aktivitetspladsen ved skolen og fitnesspladsen ved de nye boliger på Gustav Zimmersvej.

Aktivitetsgruppen arbejder under Nørhalne Borgerforening, og gruppen består af Nørhalne borgere, som bor i området.

- Vi har allerede været i gang med anlæggelse af det første stykke af stiforløbet med maskiner. Vi har kørt med minigraver og flismaskine. De første stykke af stien på 300-400 meter er ryddet og Nørhalne borgere er allerede begyndt at benytte området, siger Orla Stenkær som har arbejdet på stiforløbet.

Aktivitetsgruppen arbejder under Nørhalne Borgerforening, og gruppen består af Nørhalne borgere, som bor i området. Projektet fik tilsagn om 100.000 kr. i støtte af Kultur-, Fritids – og Landdistriktsudvalget på det seneste møde.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.