Jeg drømmer om: Heidis største ønske er at eje det hus, hun har lejet i otte år

Hvad drømmer du om? NORDJYSKE dykker ned i nordjydernes drømme - både de store og de små

Navn: Heidi Christensen

Alder: 42 år

Bopæl: Grindsted

Beskæftigelse: Sygeplejerske

- Gennem mange år har det været min store drøm at købe det hus, hvor jeg har boet til leje i otte år. Det ligger fantastisk ved Hammer Bakker med marker omkring. Jeg holder selv den cirka 5.000 kvadratmeter store have, renoverer, sætter i stand og vedligeholder, og min udlejer betaler materialerne. Så det er den næstbedste løsning. Det er et stort arbejde, men det er styret af lyst, og samtidig er det utroligt afstressende. Det ville dog være helt fantastisk at eje huset, så jeg kunne gøre, præcis hvad jeg havde lyst til. Så jeg drømmer. Hver dag.

- Pengene er ikke store, så det, der kan spares sammen, bruges på campingferie om sommeren med mine to børn på 10 og 14. Som ung havde jeg depression og angst og måtte gennem flere år bruge penge på psykologsamtaler, så der blev ingen opsparing. I dag er mit mentale helbred godt, så det har været en helt uvurderlig investering. Men det betyder jo ikke, at jeg ikke kan drømme om mit eget hus på landet.

Hvad drømmer du om?

Drømme kan være både små og store, kort- og langsigtede, konkrete og abstrakte. Det kan være drømmen om at finde en kæreste, drømmen om et særligt job, drømmen om en campingvogn eller et sommerhus, drømmen om at begynde til spansk eller tennis eller drømmen om at række ud til en ven eller et familiemedlem.

NORDJYSKE sætter fokus på nordjydernes drømme - og vi vil gerne høre om din. Så spørgsmålet er: Hvad drømmer du om - og hvorfor? Send dit svar til dromme@nordjyske.dk, og husk at vedhæfte et billede. Husk også at fortælle, hvad du hedder, hvor gammel du er, hvad du beskæftiger dig med, og hvilken by du bor i.

Hvad drømmer du om - og hvorfor? Send dit svar til dromme@nordjyske.dk

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.